top of page

Turvaa käytetyn auton ostoon

Kun ostat meiltä, voit halutessasi valita 12-36kk kestävän takuun miltei kaikkiin myytäviin autoihimme. 

Bensiini, diesel ja hybrid-autoihin tarjoamme GoSafe Premium takuuta, jossa ei ole lainkaan kilometrirajoitusta. Näin olleen takuu on voimassa valitsemasi ajan (12kk, 24kk tai 36kk) huolimatta siitä, paljonko kilometrejä autoosi vuosittain kertyy.

Sähköautoihin tarjoamme juuri sähköautoille räätälöityä GoSafe Electric takuuta. GoSafe Electric takuuseen sisältyy sähköautoille erityisiä komponentteja, tärkeimpänä ajoakku. Juuri siitä syystä meiltä on turvallista ostaa myös niitä sähköautoja, joiden akkutakuu on valmistajan osalta jo päättynyt.

 

Tämän sivun alta löydät yleisimmät lisätakuuseen liittyvät kysymykset, ja vastauksemme niihin.Lataa GoSafe Premium esite painamalla tästä.


Lataa GoSafe Electric esite painamalla tästä.

Maksuaika 12-72kk

Usein takuusta kysytyt kysymykset

  • Miten toimin, kun autoni hajoaa, ja minulla on GoSafe sopimus voimassa?

 

Kun vika yllättää, sinun tulee olla yhteydessä takuun tuottajaan. Fragus Groupin ammattitaitoiset asiakaspalvelijat neuvovat sinua korjausprosessin kanssa.

+358 9 34 87 32 37

info@fragus.fi
P
 

  • Mitä lisätakuu kustantaa?

Lisätakuun hinta määräytyy aina ajoneuvokohtaisesti. Hintaan vaikuttaa myös se, kuinka pitkäksi ajaksi takuun haluat. Rahoituksen yhteydessä lisätakuun alkaen hinta on vain 6,90€/kk. Myyjämme laskevat sinulle aina halutessasi ajoneuvokohtaisen hinnan.

  • Päättyykö lisätakuu, jos myyn autoni?

Lisätakuu on aina henkilökohtainen, eikä se siirry auton mukana seuraavalle omistajalle. Näin ollen on suositeltavaa että valitset sen mittaisen takuun, kuin sinun on tarkoitus autoa pitää.

  • Voiko sopimusaikaa pidentää jälkikäteen?

Kyllä, lisätakuuta on mahdollisuus jatkaa aina sen päätyttyä, mikäli autosi täyttää vielä takuun vaatimat kriteerit. Olethan yhteydessä myyjiimme, mikäli olet halukas jatkamaan GoSafe sopimustasi.

bottom of page