top of page

Onko mielessäsi etäkaupat?

Myymme jo yli puolet autoistamme täysin etänä ja kotiin toimitettuina!

 

Ostaessasi auton meiltä etänä, on sinulla kuluttajana aina 14-päivän palautusoikeus.

Toimitamme sinulle halutessasi kattavat esittelyvideot autosta ennen kauppoja, ja pyrimme antamaan sinulle mielummin liikaa ennakkotietoja, kuin liian vähän. Näin tiedät tarkalleen millainen auto sinulle on tulossa.

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä etäkaupoista, ja vastauksemme niihin!

Maksuaika 12-72kk

Usein kysytyt kysymykset etäkaupoista

  • Minulla on vaihtoauto, voiko myös silloin tehdä etäkaupat?

 

Kyllä! Etäkaupat onnistuu myös vaihturin kanssa. Ennen kauppoja tulemme kysymään sinulta tarvittavat tiedot vaihtoautosta. Toimittaessamme uuden auton sinulle, otamme vanhan autosi mukaamme. Tämän jälkeen tarkastamme vielä vaihturin toimipisteellämme 72h sisällä.

P
 

  • Miten paperiasiat hoidetaan etänä?

Kaikki tarvittavat paperit (kauppasopimus, rahoitusasiakirjat yms.) hoidetaan etäkaupoissa täysin verkossa. Allekirjoitukset hoidetaan sähköisellä tunnistautumisella.

  • Auto ei ollutkaan mieluisa, miten toimin?

Mikäli auto ei jostain syystä olekaan tarkoitettu juuri sinulle, voit 14-päivän sisällä toimituspäivästä palauttaa auton. Täytä kauppakirjojen mukana tullut palautuslomake, ja ole yhteydessä myyntiimme. Ohjeistamme sinua tekemään tarvittavat toimenpiteet palautusta varten.

  • Maksaako auton palautus?

Mikäli olet ostanut auton toimituksella, veloitamme palautuksen yhteydessä toimituksesta aiheutuneet kulut. Jos kuitenkin olet ostanut auton etänä, mutta kauppojen jälkeen noutanut sen toimipisteeltämme, ei palautus kustanna sinulle mitään etämyyntiehtojen puitteissa.

bottom of page